Céltudatos vállalkozóként biztosan Te is tervezed, vagy talán már meg is tervezted az idei üzleti évedet.

  • Ha már csak egy ütős honlap hiányzik a sikerhez, amelyen be tudod mutatni a szolgáltatásaidat, akkor itt az ideje, hogy ezen a területen is szintet lépj!
  • Ha van már weboldalad, de úgy érzed, sokat segítene a forgalmán egy friss design, vagy egy alapos szerkezeti és tartalmi átalakítás, érdemes az év elején átgondolnod az új stratégiát.

Ehhez hoztam neked egy általános kedvezményt:

Az előleg mértéke 2024. januárjától 40%-ra csökkent!

Az elmúlt több mint hat év során minden partnerem a szerződéskötéssel együtt 50% előleget fizetett, amely garanciát jelentett arra, hogy mindketten álljuk a szavunkat, nem lépünk le, nem tűnünk el, és addig dolgozunk a projekten, amíg maximálisan elégedett nem lesz a megrendelő!

Úgy gondolom, hogy ezzel a csökkentéssel kicsit megkönnyítem a hezitálók dolgát. Biztos lehetsz abban, hogy rám számíthatsz, elérhető leszek, nemcsak a projekt befejezéséig, de még azon is túl.

Emellett egy ajándék szolgáltatást is szeretnék a figyelmedbe ajánlani:

Az új weboldaladhoz most BÓNUSZBA KAPOD az alap TARTALMI SEO szolgáltatást

Ez azt jelenti, hogy a weboldaladra telepítem a keresőoptimalizáláshoz szükséges bővítményt, és a főoldalad keresőoptimalizálását is elvégzem.

Mit jelent ez számodra?

Megmutatom néhány pontban, mennyire rendkívül fontos egy honlap keresőoptimalizálása.

Varju Ildikó webdesign

Magasabb helyezést érhetsz el a keresők találati listájában

Ezáltal könnyebben észrevehetővé válsz az internetezők számára.

Növeli a látogatottságodat

Az emberek általában az első néhány találat között választanak, így a weboldalad látogatotabb lehet.

Jobb felhasználói élményt nyújt

A keresőoptimalizált honlapok kialakítása magában foglalja az intuitív navigációt, gyors betöltési időket és mobilbarát kialakítást, amelyek mind pozitívan befolyásolják a felhasználói élményt.

Növeli az konverziókat

Az optimalizált keresési eredményekkel rendelkező weboldalak nagyobb valószínűséggel kapnak minőségi látogatókat, akik hajlamosabbak a kívánt cselekvésekre, például vásárlásra, információ kérése vagy regisztrációra.

Versenyelőnyre tehetsz szert a konkurenciával szemben

Ha tartod magad a legfrissebb SEO trendekhez, versenyelőnyt szerezhetsz az online térben.

arculattervezés

A tartalmi SEO tehát nemcsak a keresőmotorok számára, hanem a látogatók számára is javítja a weboldal élményét és hatékonyságát.

Az optimalizált weboldalak hozzájárulnak az online sikerhez és hosszú távú növekedéshez.

Weboldalkészítés csomagok

Jelenleg 3 csomagból választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt.

  • A MINIMÁL csomag fix 210 000 Ft/projekt áron lehet a tiéd. Ez egy egyszerű bemutatkozó oldal, maximum 5 menüponttal, szövegekkel, képekkel.
  • A PRO csomag egy összetettebb, több menühellyel, struktúrált menürendszerrel rendelkező weboldal, amely a megrendelések ösztönzéséhez kiváló felület. Ennek díja 300 000 fT-tól indul, de attól függően változhat, hogy milyen egyéb funkciókat vagy kiegészítőket szeretnél még a honlapra. Ezt egy ingyenes beszélgetés során le tudjuk tisztázni, ami alapján megkapod a személyre szóló ajánlatodat.
  • Az EXTRA csomag pedig már egy kész online értékesítési rendszer a kívánságodnak megfelelően. Ez lehet egy kisebb méretű webshop, vagy akár egy tanfolyami felület. Ez 490 000 ft-tól vehető igénybe. Mindenképpen érdemes a szerződéskötés előtt megbeszélnünk a részleteket, hogy pontosan lássam, mit szeretnél elérni a honlapoddal, milyen funkciókra lesz szükséged.

Mindhárom csomaghoz jár a tartalmi SEO

Nem tudom garantálni, hogy ez örökös lesz, így biztosan jobban jársz, ha mielőbb belevágunk a honlapod elkészítésébe, hogy megkaphasd az ajándék tartalmi SEO szolgáltatást is, amelynek értéke egyébként közel 100 000 forint!

Hasznos tartalmakért kövess a közösségi médiában.