Ideje, hogy

neked is legyen egy jó logód!

Vagy egy egész arculatterved…

Design tervezés

Tierra Caza Hunting

Logó

Gondoljuk ki együtt céged logóját. Ez lesz a fő arculati elem.

Pápes Attila névjegy

Arculat

Tervezzük meg együtt a különféle arculati elemeid kinézetét.

Esküvő-2020-látványterv

webdesign

A leendő weboldal kinézetét úgy tervezzük meg, hogy Te is elégedett légy.

Referencia

A design tervezés során kívánságod szerint és a mi szakmai tanácsadásunk mellett kerül kialakításra az az egyedi logó, amely téged, a márkádat a későbbiekben számos platformon képviselni fog.

Meghatározzuk a vállalkozásod célját, a célközönségedet, és azt is, hogy milyen felületeken fog szerepelni a logód.

Kialakítjuk a cégedet leginkább kifejező színkombinációt, meghatározzuk a logó típusát.

Több különféle arculati anyag kialakításában tudunk neked segíteni. Legyen szó névjegykártyáról, meghívóról, bármilyen egyéb nyomtatott anyagról, illetve online felületeken, például e-mail aláírások, posztok egyéb hirdetési anyagok tervezése során.

A tervezés folyamata

Igényfelmérés

A logó- és arculattervezés, valamint a webdesign tervezés során első körben felmérjük, hogy mik a pontos elképzeléseid. Van-e olyan használatban lévő logó, ami tetszik neked, esetleg mi az, amit feltétlenül kizárnál a tervezés során. Mindent szeretnénk megtudni a cégedről, tevékenységedről, hogy a számodra legmegfelelőbb logót tudjuk neked megtervezni. Leginkább annak örülünk, ha pontos, részletes brief-et kapunk tőled.

Tervezőasztal

Az igényeid és a saját elképzeléseink egyvelegéből kitaláljuk, hogy milyen koncepciók jöhetnek szóba, így elkészítünk számodra több különböző mintát. Ezeket a mintalogókat rendelkezésedre bocsátjuk, ezek közül pedig te kiválasztod a leginkább tetszőt.

Finomítás

A kiválasztott logót további körökben pontosítjuk. Nem szabunk határt a módosítási köröknek, hiszen nem az a cél, hogy csak kapj valamit. Szeretnénk pontosan a legjobbat, a tökéleteset átadni neked! Azért arra kérünk, hogy mindig a lehető legpontosabban fogalmazd meg a változtatási kéréseidet, hogy a végén mindketten elégedettek legyünk!

Átadás

Ha véglegesítettük a logót, akkor elkészítjük hozzá neked az Arculati leírást, amely tartalmaz minden olyan fontos utasítást, amely segítségével a logó többféle felületen és több formában felhasználható lesz. Az elkészült logót több különböző kiterjesztésben kapod meg tőlünk. 

Kisarculat tervezés

A logó elkészülte után kérhetsz kiasarculat tervezést. Ez lehet névjegykártya, cégtábla, autómatrica, óriásplakát, szórólap, vagy bármi egyéb nyomtatott, vagy online design anyag. A kisarculatba 3 különféle termék megtervezése fér bele. Itt is kiválaszthatod a tervek közül a leginkább neked tetszőt, és azt tökéletesítjük. 

 

Dolgozzunk

együtt!

Elsősorban írásban kommunikálunk!
Ezt bármikor megteheted a megadott e-mail címen.

Amennyiben közvetlenebb kapcsolattartási formát igényelsz, szívesen vesszük a telefonhívásod!
Ha nem vesszük fel, próbálj hívni újra negyed óra múlva, illetve amint lehet, visszahívunk.

 

Írj e-mailt!

Hívj fel!

+36 30 653 8439

Kontaktpont

Budapest, Fadd