Varju Ildikó webdesigner

Ideje, hogy

neked is legyen egy jó logód!

Vagy egy egész arculatterved…

Tervezzük meg az új arculatodat!

Tierra Caza Hunting

Logó

Gondoljuk ki együtt céged logóját. Ez lesz a fő arculati elem.

Tierra Caza Hunting

Arculat

Tervezzük meg együtt a különféle arculati elemeid kinézetét.

Tierra Caza Hunting

webdesign

A leendő weboldal kinézetét úgy tervezzük meg, hogy Te is elégedett légy.

Referencia

A design tervezés során kívánságod szerint és a mi szakmai tanácsadásunk mellett kerül kialakításra az az egyedi logó, amely téged, a márkádat a későbbiekben számos platformon képviselni fog.

Közösen meghatározzuk a vállalkozásod célját, a célközönségedet, és azt is, hogy milyen felületeken fog szerepelni a logód.

Kialakítjuk a cégedet leginkább kifejező színkombinációt, meghatározzuk a logó típusát.

Több különféle arculati anyag kialakításában tudok neked segíteni. 

A tervezés folyamata

Igényfelmérés

A logó- és arculattervezés, valamint a webdesign tervezés során első körben felmérem, hogy mik a pontos elképzeléseid. Van-e olyan használatban lévő logó, ami tetszik neked, esetleg mi az, amit feltétlenül kizárnál a tervezés során. Mindent szeretnék megtudni a cégedről, tevékenységedről, hogy a számodra legmegfelelőbb logót tudjam neked megtervezni. Leginkább annak örülök, ha pontos, részletes brief-et kapok tőled.

Tervezőasztal

Az igényeid és a saját elképzeléseim egyvelegéből kitalálom, hogy milyen koncepciók jöhetnek szóba, így elkészítek számodra több különböző mintát. Ezeket a mintalogókat rendelkezésedre bocsátom, ezek közül pedig te kiválasztod a leginkább tetszőt.

Finomítás

A kiválasztott logót további körökben pontosíthatod. Nem szabok határt a módosítási köröknek, hiszen nem az a cél, hogy csak kapj valamit. Szeretném pontosan a legjobbat, a tökéleteset átadni neked! Azért arra kérlek, hogy mindig a lehető legpontosabban fogalmazd meg a változtatási kéréseidet, hogy a végén mindketten elégedettek legyünk!

Átadás

Ha véglegesítettük a logót, akkor elkészítem hozzá neked az arculati leírást, amely tartalmaz minden olyan fontos utasítást, amely segítségével a logó többféle felületen és több formában felhasználható lesz. Az elkészült logót több különböző kiterjesztésben kapod meg.

Kisarculat tervezés

A logó elkészülte után kérhetsz kiasarculat tervezést. Ez lehet névjegykártya, cégtábla, autómatrica, óriásplakát, szórólap, vagy bármi egyéb nyomtatott, vagy online design anyag. A kisarculatba három különféle termék megtervezése fér bele. Itt is kiválaszthatod a tervek közül a leginkább neked tetszőt, és azt tökéletesítjük.

 

Dolgozzunk

együtt!

Amennyiben úgy döntöttél, hogy rakéta üzemmódba állítod a vállalkozásodat, vedd fel velem a kapcsolatot.

Engedd, hogy megismerjem a tevékenységedet, hogy aztán egy igazán ütős, vonzó weboldal büszke tulajdonosa lehess hamarosan.

Készen állsz? Vágjunk bele!

 

Írj e-mailt!

Hívj fel!

+36 30 653 8439

Kontaktpont

Budapest, Fadd