+36 30 653 8439 hello@ildeesigner.hu

Arculattervezés ON!

Ez egy nagyon izgalmas dolog!

Hiszen egy olyan kis rajzocskát kell kitalálni, ami kifejezi a tevékenységedet, téged, a hitvallásodat, a cégedet!

  • Mi a küldetésed?
  • Milyen hangulata van a vállalkozásodnak?
  • Mit szeretnél sugallni a veled találkozó embereknek?

Adjon el téged ez a kis “piszok”, ami hatalmas jelentőséggel bír!

Ugye nem is hinnéd, pedig igen:

  Tierracaza logó  Ildeesigner új logó

 

 

 

 

Milyen legyen?

A logó lehet egyszerű grafika, rajz. Lehet sematikus ábra, lehet betűkből álló, de akár ezek kombinációja is. Legideálisabb esetben a logót többféleképpen lehet használni, attól függően, hogy épp milyen felületen, milyen célból kívánod megjeleníteni.

Arra is fontos figyelni, hogy milyen színeket alkalmazzunk a logóban, hiszen a színeknek is jelentésük, jelentőségük van. Illetve arra is, hogy ha betűt használunk, az a későbbiek során is az összes szöveges kiadványunkba beleillő legyen.

Ha elégedett vagy az elkészült logóval, akkor tovább lehet gondolni, hogy milyen formában kívánod felhasználni. Így áll össze végül az egységes arculat!

Hol használhatod?

Beállíthatjuk email aláírásként, online ajánlatok, dokumentumok, elszámolások fejlécében, számlafejlécben, de szerepelhet termékcsomagoláson, autómatricán, szórólapokon, molinón, és még sorolhatnám.

Feltétlen érdemes arra figyelni, hogy a logó bármilyen kísérő szövegbe illesztve jól mutasson, és olvasható legyen. Nyomtatott formában pedig akármilyen méretben jól jelenhessen meg. Lehessen használni fekete fehérben, különféle színkombinációkban is akár.

Arculatra van szükségem