Ideje, hogy

neked is legyen egy jó logód!

Vagy egy egész arculatterved…

Tervezzük meg az új arculatodat!

Tierra Caza Hunting

Logó

Gondoljuk ki együtt céged logóját. Ez lesz a fő arculati elem.

Tierra Caza Hunting

Arculat

Tervezzük meg együtt a különféle arculati elemeid kinézetét.

Tierra Caza Hunting

webdesign

A leendő weboldal kinézetét úgy tervezzük meg, hogy Te is elégedett légy.

Referencia

A design tervezés során kívánságod szerint és a mi szakmai tanácsadásunk mellett kerül kialakításra az az egyedi logó, amely téged, a márkádat a későbbiekben számos platformon képviselni fog.

Közösen meghatározzuk a vállalkozásod célját, a célközönségedet, és azt is, hogy milyen felületeken fog szerepelni a logód.

Kialakítjuk a cégedet leginkább kifejező színkombinációt, meghatározzuk a logó típusát.

Több különféle arculati anyag kialakításában tudok neked segíteni. 

A tervezés folyamata

Igényfelmérés

A logó- és arculattervezés, valamint a webdesign tervezés során első körben felmérem, hogy mik a pontos elképzeléseid. Van-e olyan használatban lévő logó, ami tetszik neked, esetleg mi az, amit feltétlenül kizárnál a tervezés során. Mindent szeretnék megtudni a cégedről, tevékenységedről, hogy a számodra legmegfelelőbb logót tudjam neked megtervezni. Leginkább annak örülök, ha pontos, részletes brief-et kapok tőled.

Tervezőasztal

Az igényeid és a saját elképzeléseim egyvelegéből kitalálom, hogy milyen koncepciók jöhetnek szóba, így elkészítek számodra több különböző mintát. Ezeket a mintalogókat rendelkezésedre bocsátom, ezek közül pedig te kiválasztod a leginkább tetszőt.

Finomítás

A kiválasztott logót további körökben pontosíthatod. Nem szabok határt a módosítási köröknek, hiszen nem az a cél, hogy csak kapj valamit. Szeretném pontosan a legjobbat, a tökéleteset átadni neked! Azért arra kérlek, hogy mindig a lehető legpontosabban fogalmazd meg a változtatási kéréseidet, hogy a végén mindketten elégedettek legyünk!

Átadás

Ha véglegesítettük a logót, akkor elkészítem hozzá neked az arculati leírást, amely tartalmaz minden olyan fontos utasítást, amely segítségével a logó többféle felületen és több formában felhasználható lesz. Az elkészült logót több különböző kiterjesztésben kapod meg.

Kisarculat tervezés

A logó elkészülte után kérhetsz kiasarculat tervezést. Ez lehet névjegykártya, cégtábla, autómatrica, óriásplakát, szórólap, vagy bármi egyéb nyomtatott, vagy online design anyag. A kisarculatba három különféle termék megtervezése fér bele. Itt is kiválaszthatod a tervek közül a leginkább neked tetszőt, és azt tökéletesítjük.

 

Dolgozzunk

együtt!

Amennyiben úgy döntöttél, hogy rakéta üzemmódba állítod a vállalkozásodat, vedd fel velem a kapcsolatot.

Engedd, hogy megismerjem a tevékenységedet, hogy aztán egy igazán ütős, vonzó weboldal büszke tulajdonosa lehess hamarosan.

Készen állsz? Vágjunk bele!

 

Írj e-mailt!

Hívj fel!

+36 30 653 8439

Kontaktpont

Budapest, Fadd