Elégedett partnereim mondják

Ezekkel a megbízókkal dolgoztam együtt az elmúlt néhány évben weboldalkészítés projektek során.
Nézd meg, mit mondanak ők, akik már az egész weboldal készítés projekten átestek, és engem választottak erre a feladatra!

“Amikor a Naturhun Kft. weboldalának felújítása aktuálissá vált, több árajánlatot is bekértünk. Bár Ildikóé volt a legdrágább, mégis egyértelműen az ő ajánlata győzött meg minket. A kihívás abból fakadt, hogy a legszínvonalasabb, legversenyképesebb weboldalt kívántuk létrehozni, hiszen számunkra rendkívül fontos elvárás a magas minőség! Szintén fontos szempont volt, hogy az eddig használt marketing rendszereink megfelelően működjenek az elkészült oldalon. Végül mind kezelhetőség, mind ügyfélközpontúság és design szempontjából kiváló honlapot kaptunk. Ráadásul a projekt a kitűzött határnap előtt megvalósult. A marketinges csapat és az ügyfelek pozitív visszajelzései pedig egyértelműen igazolják, hogy jól döntöttünk.”

Balogh József

ügyvezető, Naturhun Kft.

„Aki nincs az interneten manapság, nem is létezik. Ildikó bármilyen kérésünket azonnal teljesíti, jó meglátásai vannak. Teljes mértékben megkapjuk tőle azt a segítséget, amit vártunk. Maximálisan elégedettek vagyunk Ildikó szolgáltatásaival.”

Sipos-Kokauszki Réka

tulajdonos, NORESA Kft.

„Amikor először láttuk Ildikó munkáit, azonnal megtetszett az a színvonal, amit képvisel, ezért nem is volt kérdéses, hogy vele fogunk együtt dolgozni. Amit szerettünk volna elérni, az teljes körűen megvalósult. Sőt, segítségének és rálátásának köszönhetően még jobb lett, mint ahogyan azt elképzeltük! Ezért természetesen bátran merjük ajánlani másoknak is!”

Kovács József

együttesvezető, Nógrád Táncegyüttes

Nagyon szuper lett! Pár közeli ismerős már látta, csak dícsérő szavakat kaptunk hála Neked!
Csak lesek.. Nagyszerű, igényes, fantasztikus.., ha szabad megmutatom pár embernek, hogy lássák milyen irányba is kellene menni..

Vas István

Tulajdonos, Vas Gumiszerviz

Nagyon szépen köszönjük a precíz,pontos,tökéletes munkádat!Neked köszönhetően van egy színvonalas weboldalunk! 1f642  2764 Köszönjük szépen: Ernándi és Fia Kft.
Régi Nándor

Tulajdonos, Ernándi és Fia Kft.

Csak ajánlani tudom, kedves,segítőkész és kreatív.🙂👍

Alpár Zsuzsanna

Tulajdonos, Theta Zsuzsival

Ildi nagyon kreatívan, pontosan és időre dolgozott, nagyon meg voltunk vele elégedve, bátran ajánljuk annak, aki hiteles, 21. századi honlapot szeretne.
Köszönjük a precíz munkát.

Pápes Attila

Tulajdonos, Gemenc-Kompresszor Kft.