Weboldal készítés

Professzionális weboldalt tervezek és készítek Neked!

Nézd meg, milyen lehetőségeid vannak!

Weboldal készítés Varju Ildikó

Weboldal csomagok

Három weboldal csomagot állítottam össze, amelyek segítségével kiválaszthatod a leginkább az igényeidnek megfelelő weboldal készítés konstrukciót.

Figyelem!

Ezek a csomagok sablon ajánlatok, természetesen minden megrendelőnek egyedi, személyre szabott ajánlatot készítek!

Minimál csomag

Weboldalkészítés Nánsi Györgyi fotográfus weboldal látványterve

Neked való, ha

már több éve vezeted a vállalkozásod, de eddig  egyáltalán nem volt weboldalad, viszont szeretnéd kihasználni az internet adta lehetőségeket. Akkor is neked való, ha úgy érzed, a weboldalad elavult, több szempontból is felújításra, modernizálásra szorul.

Mit jelent?

A weboldal lehet egyoldalas, vagy akár több oldalból álló, de minden esetben egy főmenüvel rendelkezik, amely maximum 5 menüpontot tartalmaz.

Hogy képzeld el?

Van egy főoldal, és a szokásos menüpontok, mint például a bemutatkozásod, a szolgáltatásod leírása, referenciáid bemutatása, esetleg kép-, vagy videógaléria és természetesen a kapcsolatfelvételi lehetőségek. Csak annyi információt fog tartalmazni, amellyel bemutatod magad és pontosan bemutatod a szolgáltatásodat, megismerteted azt a színvonalat, amelyet képviselsz a munkád során.

PRO csomag

Topa Judit weboldalának főoldali látványa asztali kijelzőn

Ezt válaszd, ha

több éve vezeted a vállalkozásodat és eddig egyáltalán nem volt weboldalad, vagy a meglévő weboldalad már nem elégíti ki az elvárásaidat. Magasabb, professzionálisabb szintre szeretnél lépni, megmutatva az ügyfeleidnek a szolgáltatásod értékét.

Mit jelent?

A weboldal több menühellyel rendelkezik. Nincs korlátozva a menüpontok száma, azt a valós igény határozza meg, amelyre neked leginkább szükséged van!

Hogy néz ki?

Általában részletesen bemutathatod a vállalkozásodat. Helyet kaphatnak a szolgáltatásaid, bemutathatod a munkafolyamataidat, és rávilágíthatsz szolgáltatásod értékeire, előnyeire. Közzéteheted a partnereid rólad alkotott véleményét, illetve több kapcsolatfelvételi csatornát is ajánlhatsz a látogatóidnak.

Extra csomag

Németh János borászat

Neked való, ha

egy olyan komplett értékesítési rendszert szeretnél, amellyel automatizáltan értékesítheted a termékedet vagy a szolgáltatásodat. Ez lehet egy kisebb webshop, tanfolyami felület, letölthető termék értékesítés. 

Mit jelent?

A weboldal összetett rendszer lesz, amelyhez kapcsolódik hírlevél rendszer bekötés, automatikus e-mail küldés, fizetési és szállítási módok beállítása, stb. 

 

Így dolgozom

h

Egyeztetés, ajánlat

Miután ajánlatot kértél, pontosítjuk az igényeidet, és személyre szabott árajánlatot kapsz tőlem!

Szerződéskötés

Ha elfogadod az ajánlatot, akkor megbízási szerződést kötünk, és te megküldöd az összes anyagot, amely a weboldal felépítéséhez szükséges.

Tervezés

Megtervezem a weboldal kinézetét, az általad elmondott célok szerint felépítjük a szerkezetét. Kialakításra kerülnek a menüpontok, és az oldalak tartalmai.

Felépítés

Folyamatosan egyeztetünk, hogy a kijelölt irány tetszik-e neked, egészen addig míg az eredmény mindkettőnk számára tökéletes nem lesz!

Átadás

Miután a weboldalad elkészült, élesítem és átadom neked. Megkapod az összes adatot, amellyel hozzáférhetsz a weboldalhoz és a tárhelyedhez a későbbiekben. És mindketten nyugodtan hátradőlhetünk.

Dönts a fejlődés mellett!

Ha már biztosan tudod, hogy weboldalra, esetleg új arculatra van szükséged, de még mindig nehezen igazodsz ki a jobbnál jobb ajánlatok között, akkor nyugodtan tedd fel nekem a kérdéseidet. Megpróbálok minél pontosabban és minél érthetőbben válaszolni. Azt szeretném, hogy az elkészült weboldalad a céged fejlődését szolgálja, téged pedig nyugalommal és büszkeséggel töltsön el.