Topa Judit weboldal látvány
Topa Judit

Esettanulmány Topa -Judit

Logótervezés, arculatkialakítás és weboldalkészítés volt az elsődleges  feladatom.

A weboldalhoz a meggyőző szövegek megírását is vállaltam.

Ezen kívül létrehoztam Judit Instagram, valamint Facebook üzleti fiókjait, és terveztem számára egy egységes poszt sablon csomagot.

Judit korábban jógaoktatóként és pilates edzőként dolgozott. Rendkívül türelmes és empatikus, szeret emberekkel, gyerekekkel foglalkozni, oktatni. Az idei évtől angol nyelvi coach vállalkozásba kezd.

Judit több alkalommal is tanult külföldön, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett.

Egyénisége finom, türelmes, barátságos, rendkívül empatikus.

Célja, hogy a hozzá fordulók felé bizalmat és megbízhatóságot sugározzon, ami által a félénk, visszahúzódó, vagy korábbi rossz tapasztalatból adódó önbizalomhiányos jelentkezőknek egyéni tanulási módszerrel nyújtson segítséget, valamint erősítse a tanulók önbizalmát, nyelvi magabiztosságát.

Ezen tények alapján terveztük meg modern, letisztult, finom vonalvezetésű logóját.

“Nagyon gyorsan és precízen dolgozol. Mindig minden kérdésemre választ kaptam. Könnyű volt a közös munka, ami a szakmai profizmusod mellett a kellemes személyiségednek is köszönhető. Ha újra kezdeném,akkor is téged választanálak!”

Dr. Faragó Ágnes egyéni ügyvéd Szekszárd - webdesign
Dr. Faragó Ágnes ügyvédnő

Esettanulmány Dr. Faragó Ágnes

Logótervezés, arculatkialakítás és weboldalkészítés volt a feladatom

Dr. Faragó Ágnes ügyvédi munkája során a felek jogvitájának egyezséggel történtő rendezését igyekszik elősegíteni, különös tekintettel arra, hogy peres eljárások elhúzódása, a felek viszonyainak megromlása helyrehozhatatlan károkat okozhat.

Fő területe a közigazgatás jog, a helyi adóigazgatási joga, melyben komoly sikereket ért el. Ehhez a közigazgatásban eltöltött több mint 15 év nyújt megfelelő szakmai felkészültséget.

Foglalkozik családjoggal, társasági joggal, munkajoggal, öröklési joggal, a kötelmi és dologi jog igen széles területeivel. Szerződéskötések, adásvételek, telekalakítások, felszámolási eljárás megindítása, gazdasági társaságok állandó megbízás melletti képviselete a mindennapi munkája része.

“Ildikó, ez nagyon profi!!!!

Huuuu tényleg, nagyon tudsz, Ildikó.”

Többnyelvű weboldalak
Balogh József aNaturhun Kft. ügyvezetője, évek óta partnerem

Esettanulmány Naturhun Kft.

A korábbi többnyelvű weboldal átalakítása volt a feladatom.

A Naturhun Kft. jó hírnevű, 1996 óta töretlenül működő turisztikai iroda. Szakszerű vadászatszervezéssel foglalkozik, ügyvezető tulajdonosa Balogh József. Az iroda kiváló trófeákkal, egész vadászéletre szóló élményekkel gazdagítja a külföldi tehetős vadászokat. Tökéletes vadászhelyszíneket választanak a hozzájuk fordulóknak, elintézik a hivatalos iratokat, szállást, ellátást, transzfert és tolmácsot biztosítanak. A weboldalt hat különböző nyelvi változatban készítettem el.

„A kihívás abból fakadt, hogy a legszínvonalasabb, legversenyképesebb weboldalt kívántuk létrehozni, hiszen számunkra rendkívül fontos elvárás a magas minőség! Szintén fontos szempont volt, hogy az eddig használt marketing rendszereink megfelelően működjenek az elkészült oldalon – Balogh József”

Felkészültél valami hasonló élményre?

Állítsd vállalkozásodat rakéta üzemmódba egy új, letisztult, átlátható, marketingszemléletű weboldallal.