Minden elkészült weboldal óriási siker számunkra!

Átadáskor minden tulajdonosnak elmondjuk, menyire fontos a weboldal karbantartás is!

Létrejön egy olyan segítség a vállalkozások életében, amellyel szélesebb körű ismertséget, több érdeklődőt és magasabb bevételt érhetnek el. Elsődleges célunk, hogy olyan weboldal kerüljön átadásra, amely a tulajdonos igényeit maximálisan kielégíti!
Természetesen ebbe beletartozik az, hogy a weboldal tökéletesen ellássa a funkcióit.

Egy weboldal megtervezése, elkészítése után partnereink rendszerint alaposan átnézik, tesztelik weboldalukat. Akkor adják meg az engedélyt az élesítésre, ha mindent rendben találnak, minden funkció megfelelően működik, minden a helyén van.
Az átadott weboldalakat egy hónapig teljesen INGYEN javítjuk, módosítjuk, akár még új tartalmakat is létrehozhatunk, kívánság szerint.

Office-2020-látványterv

FONTOS!

Miután a megrendelő a tökéletesen működő, letesztelt, megtekintett weboldalát átvette, letelt az átadás utáni 30 nap, akkor nem tartozunk felelősséggel és semmilyen kötelezettséggel egymás felé!

Kizárólag abban az esetben, ha a felügyeletre és weboldal karbantartásra szerződést kötöttünk!

Ezt követően sem szeretnénk azonban elengedni partnereink kezét

Tudjuk, hogy minden termék, amellyel gazdagodunk, karbantartást igényel. Lehet az egy ház, egy autó, de hogy kisebb léptékben gondolkodjunk, a zoknit is ki kell mosni, hogy sokáig használható legyen! A zokniddal persze egyedül is boldogulsz, de például az autód kötelező szervizeit nem tudod elvégezni – kivételt képeznek természetesen az autószerelők és a mindenhez értő ezermesterek.

A weboldal karbantartás is hozzáértést, szakértelmet igényel

Minden weboldalt a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerének, a WordPress-nek a segítségével készítek. Az általam alkalmazott téma a prémium DIVI téma, amely szintén egy olyan komplett rendszer, amely folyamatos frissítéseket kap. Néhány funkciót bővítmények segítségével kivitelezek, lásd, spamszűrés és biztonság, hogy csak a legfontosabbakat említsük.
Ezeknek az összetevőknek rendszeresen jelenik meg friss verziója. Amikor kiadásra kerül egy új verzió, érdemes azt mielőbb telepíteni a mi weboldunkra is, hiszen ezzel elkerülhetők különböző sérülések, vagy hibás működések, illetve kaphatunk olyan új funkciókat, amelyek a weboldalunk teljesítményét növelhetik, vagy funkcióit gazdagíthatják.
Most gondolhatnád, hogy oké, de ha van hozzáférésem a saját weboldalamhoz, akkor csak megnyomom a gombot és már futnak is a frissítések. Ez igaz, de csak abban az esetben, ha elég bátor vagy!

Előfordulhat, hogy a rendszer összetevői nem lesznek kompatilbilisek egymással egy weboldal karbantartás után. Akár a teljes weboldalt tönkreteheted egy ilyen gombnyomással.
Ha szakértőre bízod a weboldal karbantartás elvégzését, akkor egyrészt nem fog összeomlani a weboldalad és a frissítést követően is tökéletesen fog működni minden, másrészt ha össze is omlik, ő tudni fogja visszaállítani minden gond nélkül.

Az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem nyúlsz a weboldalhoz hónapokig, sőt, akár több évig sem. Elképzelhető, hogy működni fog! De sajnos az ellenkezője is. Hogy egyszer csak nem fog működni. Mert a működést számos külső tényező is nagyban befolyásolhatja. Egy hibás weboldal pedig megrendelők elvesztéséhez és elégedetlen ügyfelekhez vezethet, ami a kialakult jó hírnevednek sem tesz jót.

Hadd említsek egy példát!

Egy kedves ügyfelem azzal keresett meg, hogy nem érkeznek meg az e-mailek az űrlapon keresztül. Szerencsére idejében felismerte a problémát, így nem érte nagyobb kár.

Nem volt folyamatos weboldal karbantartás szerződése!

A probléma kezelését nem tudtuk azonnal kezdeni, hiszen mindig elsőbbséget élveznek a hosszútávú szerződéssel rendelkező partnereink. Amikor elkezdtük a javítást az első lépés a weboldal teljes biztonsági mentése volt, arra az esetre, ha a javítás során bármilyen hiba lépne fel, a weboldalt vissza lehessen állítani. A második lépés a téma és a bővítmények frissítése volt. Amíg az összetevők nem a legfrissebb verzióval futnak, addig nem érdemes nekilátni a hibakeresésnek. Megnéztük a tárhelyet, hogy minden beállítás megfelelő-e. Ezt követően tártuk fel a hiba okát.

weboldal karbantartás

Végül sikeres volt a javítás, de mindez gyorsabb és egyszerűbb lett volna egy folyamatos weboldal karbantartás szerződéssel.

Az árakat és csomagokat itt nézheted meg! >>>

Miért éri meg szerződni?

Szerződött partnereink biztonságban tudhatják weboldalukat, hiszen azon felül, hogy rendszeres biztonsági mentések készülnek, a frissítések időben és rendben lefutnak, ezeket mindig ellenőrizzük. Kiszűrjük a hibás működést, és ha bármilyen rendellenességet tapasztalunk, azt automatikusan javítjuk. Ilyen esetekben utólag a tulajdonost is értesítjük az elhárított hibáról. Ha összeomlik a weboldal, biztosan rövid időn belül helyreállítható, mert mindig rendelkezünk teljes biztonsági mentéssel. Ha ügyfelünk észleli a hibát, a lehető leggyorsabban nekilátunk a hiba feltárásának. Mivel nem szükséges menteni és frissíteni, így azonnal a hibajavítással tudunk foglalkozni, ami ráfordított idő tekintetében is kevesebbet jelent.

Ha már régóta gondolkodsz a WordPress weboldalad biztonságos működésén, keress minket, segítünk neked!

Írj nekünk egy e-mailt, vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapunkat!

Érdemes az ajánlatkérés, vagy első érdeklődés után áttérni a kizárólag e-mailes kapcsolattartásra.

Ez nem zárja ki azt, hogy néha egyeztessünk telefonon, vagy apró észrevételeket ne tehessünk messengeren, de az elsődleges az e-mailezés legyen!

Köszönöm, hogy időt szántál ennek a cikknek az elolvasására!

Ha tetszett a cikk, nyugodtan oszd meg az ismerőseiddel!

webdesigner Varju Ildikó

Karbantartott weboldalakat kívánok!

Ildikó