Minden weboldal, amit megtervezek és felépítek a megrendelőim számára, nekem óriási sikert jelent!  

Létrejön egy olyan segítség a vállalkozások életében, amellyel szélesebb körű ismertséget, több érdeklődőt és magasabb bevételt érhetnek el. Elsődleges célom, hogy olyan weboldal kerüljön átadásra, amely a tulajdonos igényeit maximálisan kielégíti!
Természetesen ebbe beletartozik az, hogy a weboldal tökéletesen ellássa a funkcióit.

Egy weboldal megtervezése, elkészítése során partnereim rendszerint alaposan átnézik, tesztelik weboldalukat. Akkor adják meg az engedélyt az élesítésre, ha mindent rendben találnak, minden funkció megfelelően működik, minden a helyén van.
Az átadott weboldalakat egy hónapig teljesen INGYEN javítom, módosítom.

T-mix webdesign látvány

FONTOS!

Miután a megrendelő a tökéletesen működő, letesztelt, megtekintett weboldalát átvette, csak addig tartozom felelősséggel felé, amíg ez a 30 nap le nem jár!

Ezt követően lehetség van  felügyeletre és weboldal karbantartásra szerződést kötni.

Az átadást követően sem szeretném elengedni partnereim kezét!

Tudjuk, hogy minden termék, amellyel gazdagodunk karbantartást igényel.

A weboldal karbantartás is hozzáértést, szakértelmet igényel

Minden weboldalt a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerének, a WordPress-nek a segítségével készítek. Az általam alkalmazott téma a prémium DIVI téma, amely szintén egy olyan komplett rendszer, amely folyamatos frissítéseket kap. Néhány funkciót bővítmények segítségével kivitelezek, lásd, spamszűrés és biztonság, hogy csak a legfontosabbakat említsük.
Ezeknek az összetevőknek rendszeresen jelenik meg friss verziója. Amikor kiadásra kerül egy új verzió, érdemes azt mielőbb telepíteni a mi weboldunkra is, hiszen ezzel elkerülhetők különböző sérülések, vagy hibás működések, illetve kaphatunk olyan új funkciókat, amelyek a weboldalunk teljesítményét növelhetik, vagy funkcióit gazdagíthatják.

Most gondolhatnád, hogy oké, de ha van hozzáférésem a saját weboldalamhoz, akkor csak megnyomom a gombot és már futnak is a frissítések.

Ez igaz, de csak abban az esetben, ha elég bátor vagy!

Előfordulhat, hogy a rendszer összetevői nem lesznek kompatilbilisek egymással egy weboldal karbantartás után. Akár a teljes weboldalt tönkreteheted egy ilyen gombnyomással.
Ha szakértőre bízod a weboldal karbantartás elvégzését, akkor egyrészt nem fog összeomlani a weboldalad és a frissítést követően is tökéletesen fog működni minden, másrészt ha össze is omlik, ő tudni fogja visszaállítani minden gond nélkül.

Az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem nyúlsz a weboldalhoz hónapokig, sőt, akár több évig sem. Elképzelhető, hogy működni fog! De sajnos az ellenkezője is. Hogy egyszer csak nem fog működni. Mert a működést számos külső tényező is nagyban befolyásolhatja. Egy hibás weboldal pedig megrendelők elvesztéséhez és elégedetlen ügyfelekhez vezethet, ami a kialakult jó hírnevednek sem tesz jót. És még a keresőrobotok is durcásak lesznek és nem fognak megmutogatni téged a keresőszavakra. 

Hadd említsek egy példát!

Egy kedves ügyfelem azzal keresett meg, hogy nem érkeznek meg az e-mailek az űrlapon keresztül. Szerencsére idejében felismerte a problémát, így nem érte nagyobb kár.

Nem volt folyamatos weboldal karbantartás szerződése!

A probléma kezelését nem tudtam azonnal kezdeni, hiszen mindig elsőbbséget élveznek a hosszútávú szerződéssel rendelkező partnereim. Amikor elkezdtük a javítást az első lépés a weboldal teljes biztonsági mentése volt, arra az esetre, ha a javítás során bármilyen hiba lépne fel, a weboldalt vissza lehessen állítani. A második lépés a téma és a bővítmények frissítése volt. Amíg az összetevők nem a legfrissebb verzióval futnak, addig nem érdemes nekilátni a hibakeresésnek. Megnéztem a tárhelyet, hogy minden beállítás megfelelő-e. Ezt követően tártam fel a hiba okát.

weboldal karbantartás

Végül sikeres volt a javítás, de mindez gyorsabb és egyszerűbb lett volna egy folyamatos weboldal karbantartás szerződéssel.

Az árakat és csomagokat itt nézheted meg! >>>

Miért éri meg szerződni?

Szerződött ügyfeleim biztonságban tudhatják weboldalukat, hiszen azon felül, hogy rendszeres biztonsági mentések készülnek, a frissítések időben és rendben lefutnak, ezeket mindig ellenőrzöm, tesztelem. Kiszűröm a hibás működést, és ha bármilyen rendellenességet tapasztalok, azt automatikusan javítom. Ilyen esetekben utólag a tulajdonost is értesítem az elhárított hibáról. Ha összeomlik a weboldal, biztosan rövid időn belül helyreállítható, mert mindig rendelkezem teljes biztonsági mentéssel. Ha ügyfelem észleli a hibát, a lehető leggyorsabban nekilátok a hiba feltárásának. Mivel nem szükséges menteni és frissíteni, így azonnal a hibajavítással tudok foglalkozni, ami ráfordított idő tekintetében is kevesebbet jelent.

Néhány név azok közül, akik már nyugodtan alszanak,

mert weboldaluk biztonságban van:

Salio Kft.
Németh János Pince
Nógrád Táncegyüttes
Noresa Dekor és Panzió
Olvasókörök Szövetsége
Vadászati Kulturális Egyesület

Ha már gondolkodsz a WordPress weboldalad biztonságos működésén, keress meg, segítek neked!

Írj nekem egy e-mailt, vagy töltsd ki az űrlapot!

Köszönöm, hogy időt szántál ennek a cikknek az elolvasására!

Ha tetszett a cikk, nyugodtan oszd meg az ismerőseiddel!

Lehetőséged van egy előzetes megbeszélésen is részt venni, ahol pontosan meg tudod határozni, hogy miben kéred a segítségemet, én pedigelmondhatom neked, hogy hogyan tudok neked segíteni. Ez a beszélgetés teljesen ingyenes, maximum 30 perces és nem kerül neked semmibe! 

webdesigner Varju Ildikó