Ismerj meg

dolgozzunk együtt

mit kaphatsz egy webdesigner együttműködéssel

webdesigner Varju Ildikó

Szolgáltatást nyújtó vállalkozóknak segítek bemutatkozni az online térben

Varju Ildikó vagyok, webdesigner

A fő motivációm, hogy profi weboldallal támogassalak abban, hogy a tevékenységedet részletesen megismertesd a potenciális ügyfeleiddel. Biztos vagyok abban, hogy lelkiismeretes munkát végzel, ezért el kell érniük Téged azoknak, akiknek szükségük van a szaktudásodra!

Ahhoz, hogy megismerjenek, segítséget nyújtok Neked egy funkciókban gazdag, könnyedén használható, marketingszemléletű, színvonalas weboldal elkészítésével.

Tanácsot adok Neked, hogy szerintem milyennek kell lennie a weboldaladnak ahhoz, hogy precízen mutasson be téged. Hogy a potenciális megrendelőd úgy érezze, alapos tudással, kiváló képességekkel rendelkezel, hogy megoldjad a problémáját.

Nemcsak a tartalomra fordítok kiemelt figyelmet, a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetek, hsizen webdesigner vagyok. Nincs is vonzóbb egy szemet gyönyörködtető weboldalnál, amelyen szívesen időznek az ügyfeleid!

2017 óta foglalkozom weboldalak tervezésével és összeállításával. Vannak olyan partnereim, akikkel évek óta folyamatosan együtt dolgozunk, és vannak visszatérő ügyfeleim is.

A webdesigner munkámat szívvel-lélekkel, nagy odafigyeléssel végzem, hiszen a célom az, hogy partnereimmel a projekt befejezése után elégedetten dőljünk hátra, és mosolyogva koccintsunk a sikerre!

Budai Könyvelőiroda weboldal látványterv

Amiben segíthetek neked

Webdesign terv

Folyamatosan nyomon követem az aktuális trendeket, technológiákat és kreatív megoldásokat. Ennek megfelelően mutatok be neked olyan terveket, amelyeket javaslok az új weboldalad számára.

Arculattervezés

Megtervezem a vállalkozásodhoz illő logót, amely képvisel téged. Ha szükséged van egyéb elemekre, akkor teljes arculattervezést is kérhetsz! Arculati leírást és látványterveket is kapsz majd! 

Weboldal készítés

Megtervezem és felépítem a weboldalad. Neked csak az lesz a feladatod, hogy elmondd mivel foglalkozol, és segíts összeállítani a tartalmakat. Weboldaladon addig dolgozom, amíg TE azt nem mondod, hogy kész!