Ismerj meg

dolgozzunk együtt

bemutatkozom…

SZEREZZ ELŐNYT MÁSOKKAL SZEMBEN

Szolgáltatást nyújtó vállalkozóknak segítek bemutatkozni az online térben

Varju Ildikó vagyok

A fő motivációm, hogy profi weboldallal támogassalak abban, hogy a tevékenységedet megismertesd a nagyvilággal. Biztos vagyok abban, hogy szuper tevékenységet végzel, és muszáj elérniük Téged azoknak, akiknek szükségük van a szakértelmedre! Ahhoz, hogy megismerjenek, segítséget nyújtok Neked egy szuper weboldal elkészítésével.

Tanácsot adok Neked, hogy szerintem milyennek kell lennie a weboldaladnak ahhoz, hogy megfelelően mutasson be téged. Hogy a célcsoportod úgy érezze, megfelelő szakértelemmel rendelkezel, hogy megoldjad a problémáját.

Nemcsak a tartalomra fodítok kiemelt figyelmet, a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetek.

2017 óta foglalkozom weboldalak tervezésével és kivitelezésével. Vannak olyan partnereim, akikkel évek óta folyamatosan együtt dolgozunk, és vannak visszatérő ügyfeleim is.

Budai Könyvelőiroda weboldal látványterv

Amiben segíthetek neked

Webdesign

Folyamatosan nyomon követem az aktuális trendeket, technológiákat és kreatív megoldásokat. Ennek megfelelően mutatok be neked olyan terveket, amelyeket javaslok az új weboldalad számára.

Arculat

Megtervezem a vállalkozásodhoz illő logót, amely képvisel téged. Ha szükséged van egyéb elemekre, akkor teljes arculattervezést is kérhetsz! Arculati leírást és látványterveket is kapsz majd! 

Weboldal készítés

Megtervezem és felépítem a weboldalad. Neked csak az lesz a feladatod, hogy elmondd mivel foglalkozol, és segíts összeállítani a tartalmakat. Weboldaladon addig dolgozom, amíg TE azt nem mondod, hogy kész!

Munkáimból

Nézz meg néhányat a korábban készült weboldalak közül. Beszéljenek helyettem!

VKE-2020-látványterv
VKE-2020-látványterv
VKE-2020-látványterv

Dolgozzunk

együtt!

Amennyiben úgy döntöttél, hogy rakéta üzemmódba állítod a vállalkozásodat, vedd fel velem a kapcsolatot.

Engedd, hogy megismerjem a tevékenységedet, hogy aztán egy igazán ütős, vonzó weboldal büszke tulajdonosa lehess hamarosan.

Készen állsz? Vágjunk bele!

 

Írj e-mailt!

Hívj fel!

+36 30 653 8439

Kontaktpont

Budapest, Fadd