+36 30 653 8439 hello@ildeesigner.hu

Hogyan kezdj neki egy új, saját weboldal készítés megtervezésének?

Képzeld el, hogy egy igényes, modern weboldal büszke gazdája vagy!

Ez esetben lehet, hogy megtaláltál már minket, mert tudtad, hogy ha profi honlapot szeretnél, akkor szakértőre kell bíznod. Nem kellett órákig vért izzadva görnyedned a gép előtt, mire sikerül. Csak el kellett mondanod, hogy mit szeretnél. Milyen célközönséget szólítanál meg, mire használnád a weblapod, milyen funkciókat és milyen ütős weboldal designt szeretnél.

Képzeld el, hogy már a tiéd!

Elkészült, és izgatottan fogadod a beérkező gratulációkat, majd a weboldal által hozott vásárlói megkereséseket!

Nem foglaltad még le az időpontodat az első konzultációhoz? Megteheted még most!

weboldal készítés, ildeesigner
Új weboldal

Ezt mi intézzük el Neked!

 • Mi, itt az Ildeesigner.hu webdesign irodánál arra törekszünk, hogy minden felesleges terhet levegyünk a válladról, megspórolva neked a weboldal készítésével járó idegeskedést.
 • A tárhely igényléstől kezdve, a domain regisztráción, keretrendszer telepítésen, témabeállításokon át a végső design-ig mindent elvégzünk helyetted. Neked csak várni kell a kész végeredményt!
 • Igény esetén segítünk neked a szövegírásban, hangulattáblát, dizájn tervet is kérhetsz. Ötleteket adunk minden egyes részletre kiterjedően, legyen az színvilág, betűtípus vagy funkció.
Persze mi sem tudunk mindent helyetted elvégezni, mégis hadd könnyítsük meg a dolgod azzal, hogy elmondjuk, mi lesz a Te feladatod a munka során:

Ezeket neked kell intézned!

 • Ki kell választanod a domain neved! Nagyon fontos minden szempontot figyelembe véve, körültekintően választani, hiszen ezen a címen fogják a kész weboldalad elérni a látogatóid. Utaljon rád, a cégedre, a tevékenységedre, legyen egyedi, könnyen megjegyezhető, jól leírható.
 • A tárhely és domain regisztrációhoz meg kell adnod nekünk az adataidat, hiszen a te céged nevére vagy saját nevedre fog szólni a regisztráció, mint a domain tulajdonosa.
 • El kell mondanod részletesen, hogy mivel foglalkozol, mit szeretnél megmutatni magadból a látogatóknak. Együtt kell gondolkodnunk ahhoz, hogy megértsük, mik lesznek a fontos, súlyozott részei a weboldaladnak, és mely részek maradhatnak kissé háttérben.
 • A szövegeket, amelyek a weboldal tartalmi részét fogják képezni, első körben mindenképpen neked kell megfogalmaznod. Természetesen, ha szükséges, akkor belejavítunk, hozzáteszünk, vagy elveszünk belőle. Fokozottan figyelünk a helyesírásra és a nyelvhelyességre.
 • Küldened kell részünkre emailben olyan fotókat, amelyeken bemutatod a céged, a kollégákat, a referenciamunkákat, és bármit, amit szeretnél. Ezen felül, ha van elképzelésed háttér vagy illusztráció megjelenítésére, ahhoz is szívesen fogadunk jó minőségű fotókat.
 • Meg kell határoznod, hogy milyen funkciókat kérsz a weboldalba. Például ajánlatkérő űrlapot, blogrendszert, útvonaltervezős térképet, közösségi felületek behívását, stb.
 • Kapsz egy linket, ahol nyomon kell követned a weboldal készülését, és véleményeddel, iránymutatásoddal meg kell könnyítsd a munkánkat. Célunk, hogy a neked leginkább tetsző, és 100%-os elégedettséget nyújtó weboldal készüljön el számodra!
Szeretnél felkészülten belevágni a weboldalad elkészítésébe?
Üzleti weboldal készítés
Modern, stílusos üzleti weboldalak

Összeszedtünk néhány olyan érdekességet, fontos tudnivalót, amit jó, ha tudsz, mielőtt belevágunk a kalandba!

 • A branded kiépítéséhez szükséged lesz egy hatásos logóra! Megtervezzük neked, és hozzáigazítjuk a céged teljes arculatát. Kapsz egy arculati leírást is mellé!
 • A fontos fontok! Nem mindegy, hogy milyen betűtípust használsz a weboldaladon. Kerülni kell a túl sok típus használatát, mert akkor zűrzavaros lesz a megjelenésed. Legyen egy kiemelt betűtípus a címsoroknak, illetve egy törzsszöveg font.
 • Segítünk neked kiválasztani a cégedhez illő fő színt. Ha igényled, akkor egy teljes hangulattáblát készítünk a készülő weboldalról, amelyen fontok, színek, alakzatok, ábrák, logó, és fotók is szerepelnek.
 • A weboldalad WordPress nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerre fog épülni. Ennek számtalan előnye van, ezek közül az egyik a felhasználóbarát kezelőfelület, amivel te is boldogulni fogsz később.
 • Az ízléses megjelenés és a jó használhatóság együttesen adja a weboldal minőségét. Ezért folyamatosan követjük a trendeket, figyeljük az új technológiákat, így igyekszünk a tudásunk legjavát nyújtani neked!
 • A weboldal átadását követően szükséges a folyamatos felügyelet, és karbantartás.  Mint ahogy minden a világon, így a weboldalad is törődést igényel. Ha azt szeretnéd, hogy hosszú ideig arathasd a gyümölcsét, felügyeljük a weboldaladat!
 • El kell gondolkodj azon, hogy mennyi energiát szeretnél a marketingre fordítani. De ha azt gondolod, semmi szükség rá, tévedsz! Anélkül a weboldalad is csak egy kert végében elásott kincshez hasonlít. Ehhez is kapsz tőlünk klassz tippeket, és segítünk a megvalósításában is.

Ha már a szerződésünk megkötése után olvasod ezt, akkor tudd, hogy nagy szeretettel várjuk a közös munkát!

Ha még csak tervezed a weboldalad elkészítését, akkor reméljük, hogy az Ildeesigner.hu webdesign irodát fogod megbízni a weboldalad megtervezésével és felépítésével!

Töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és Neked is segítünk, hogy az álom-weboldalad valósággá váljon!

Van még kérdésed? Írj nekünk!

Várjuk jelentkezésedet szeretettel!

Ildikó