+36 30 653 8439 hello@ildeesigner.hu

Az Ildeesigner weboldalkészítő iroda ajánlása, hogy a Te “kapcsolatod” tökéletes legyen!

Amikor keresel egy szolgáltatót, vagy egy terméket, beírod a keresőbe. Nagy nehezen megtalálod a számodra megfelelőt, látod, hogy ez az, amit keresel! Szuper!

Aztán szeretnéd felhívni a vállalkozást, de az istenért nem találsz nevet, telefonszámot, vagy akármilyen elérhetőséget.

Vannak olyan kapcsolat oldalak, amik csak egy telefonszámot tartalmaznak, de lehet, hogy te épp nem vagy az a beszélős fajta. Van, ahol csak egy kapcsolati űrlap fogad, de te nem akarsz írni, mert közvetlenebbnek éreznél egy beszélgetést. Nagyon fontos odafigyelni, hogy a látogatók könnyen megtaláljanak, illetve több különféle kapcsolatfelvételi lehetőséget is biztosítsunk számukra.

Ebben segítünk most neked néhány ingyenes tippel!

Ha már van weboldalad, és azt az Ildeesigner weboldalkészítő iroda hozta létre, akkor biztos lehetsz abban, hogy a Te weboldaladon jól kiépített kapcsolati menüpont van.

Ha még nincs weboldalad, most megragadhatod a lehetőséget, hogy velünk kezdj el dolgozni! >>>

Mire figyelj tehát, ha a weboldalad kapcsolati oldalát tervezed?

1. A kollégák:

Sajnos vannak, akik bizonyos szempontok miatt nem nevezik meg magukat, ám sokaknál ezzel el is vágják a kapcsolatfelvételt. A név megadása bizalmat kelt, míg az elhallgatása bizonytalanságot, esetleges megbízhatatlanságot sugallhat.

Ha cégként működsz, akkor elsősorban cégnévre van szükség, ám ne feledkezz meg a vezető nevének, illetve a közvetlen kapcsolattartásra kijelölt személy nevének a feltüntetéséről sem! Ez még nem közszereplés, csak egy egyszerű információ a leendő partnereidnek. Kelts bizalmat!

https://vadaszatikultura.hu

Vannak olyan weboldalak, ahol ebben a menüpontban mutatják be a kollégákat, ez teljesen helyénvaló. Ajánlott egy jól beállított, kifejezetten erre a célra készíttetett, profi portéfotót közzétenni a kollégákról. Szerepeljen név, beosztás és személyes elérhetőségek: minimum egy telefonszám és egy email cím.

2. Cím:

A cég központi elérhetőségeit mindenképpen kiemelt helyen tegyük közzé! Fontos lehet a cím megjelölése – főleg, ha a szolgáltatásunk igénybevételéhez fel kell keresnie a vásárlónak minket. Ha több telephelyünk van, ezeket is soroljuk fel valamilyen formában.

www.adri-epker.hu

3. Térkép:

Nagyon nagy segítség lehet minden egyes címhez megadni egy kisebb térképrészletet, amely egyben már útvonaltervezőként is használható. Így akár mobiltelefonról is könnyen eljutnak hozzád az ügyfeleid.

http://vasgumi.hu

4. Nyitva tartás:

Ha terméket forgalmazol, vagy személyes találkozásra van szükség a szolgáltatásod igénybevételére, akkor mindenképpen adj meg nyitvatartási időt. Így ügyfeleid pontosan tudni fogják, mi az az időszak, amikor nyugodt lelkiismerettel kereshetnek téged!

https://officeassistance.hu

5. Telefonszám:

Olyan telefonszámot adj meg a kapcsolati adatoknál, ami elérhető. Amit olyan kolléga kezel, aki pontosan tudja az érdeklődők kérdéseire a lehetséges válaszokat. Ügyelj arra, hogy amennyiben nem ért el az ügyfél, hívd vissza, ne veszíts érdeklődőt.

6. Email cím:

Kiemelten fontos, hogy az email címünk rendszeres használatban legyen, tehát ne csak reggel és este pillantsunk rá, hanem folyamatosan figyeljük. Lehetőleg állítsuk be az összes kolléga munkaeszközein is az email fogadásokat, hogy a levelek érkezéséről napközben is mihamarabb értesüljünk.

Kerüljük a „free” email fiókok céges használatát! 

Minden valamire való cégnek saját email címe kell, hogy legyen! Még akkor is, ha egyébként nem szeretnél több különféle email fiókot figyelni. Ez esetben a céges emaileket átirányítjuk neked a kedvenc email fiókodba.

A saját céges email fiók szintén a már korábban említett megbízhatóságot sugározza, a cégedet így fogják komolyan venni!

https://naturexpert.hu

7. Kapcsolati űrlap:

Készíts egy speciális űrlapot, ahol a látogatód megadhatja saját adatait, és rövid üzenetet küldhet neked. Lehet ez ajánlatkérő űrlap is. Fontos, hogy jelezd számára, hogy az üzenetet megkaptad, és add meg, hogy milyen gyorsan fogsz válaszolni. Az üzeneteket pedig olyan formában kapod meg, hogy minden fontos adat egyértelmű legyen, a küldővel könnyedén fel tudod venni a kapcsolatot.

http://szekszárdfuvarozás.hu

+1 Kattintható is lehet!

Fontos lehet a telefonszám és az email cím kattinthatósága is. Egyre többen böngészik weboldalunkat mobilról, illetve használnak olyan alkalmazásokat, amelyek lehetővé teszik egy telefonszám azonnali tárcsázását egy kattintásra. Ezt azonban bizonyos szempontok miatt nem javasoljuk minden esetben.

Ha a weboldal készítését ránk bíztad, biztos lehetsz abban, hogy az űrlapodat elláttuk robotszűrővel, illetve lehetővé tettük a beküldő számára, hogy elolvassa és elfogadja az általad összeállított adatkezelési tájékoztatódat.


Ha ez nem így történt, akkor épp most jött el az ideje, hogy kérj konzultációt tőlünk! >>

Segítünk ráncba szedni a Te weboldalad kapcsolati menüjét is!

Ha már készíti az Ildeesigner weboldalkészítő iroda a weboldalad, akkor tudd, hogy nagy szeretettel készítjük weboldalad!

Ha még csak tervezed a weboldal készítését, akkor reméljük, hogy az Ildeesigner weboldalkészítő iroda profizmusára fogod bízni az weboldalad megtervezését!


Töltsd ki űrlapunkat, és Neked is segítünk, hogy az álom-weboldalad valósággá váljon!

Várjuk üzeneted szeretettel, megfelelő tapasztalattal és hozzáértéssel!

Van még kérdésed? Írj nekünk, vagy hívj fel telefonon: +36 30 653 8439  >>>