Miért jó, ha szakemberre bízzuk a webszövegírást?

Ahogy minden szakma, így a webszövegírás is egy speciális szakterület.

Nem mindegy, hogy az olvasókat milyen stílusban, milyen szövegezéssel szólítjuk meg. Nem vagyunk egyformák, így a stílusunk is eltérő kell, hogy legyen. Egyvalami azonban minden jó szövegíró esetén alapkövetelmény, mégpedig az, hogy a tartalmat jól érthető módon közvetítse az olvasó felé.

Emellett nagyon lényeges tényező, hogy a megírt szövegeink megfogják a látogató figyelmét, majd abba az irányba tereljék, amit mi szeretnénk:

  • iratkozzanak fel,
  • vegyenek terméket,
  • kérjenek tanfolyamot,
  • rendeljék meg a szolgáltatásunkat

 Ma már nem elég, hogy elmondjuk, hogy mit kínálunk.

Az sem elég, ha bemutatjuk a termékünk remek tulajdonságait.

Ma már meg kell győzni a látogatót, hogy neki pont a mi termékünkre van szüksége, és a legjobb helyen jár nálunk! A kitűnő helyesírás pedig alapkövetelmény!

Mit kínálunk?

Akár a weboldal teljes szövegének megfogalmazását elkészítjük helyetted, ha se időd, se energiád nincs a dologhoz! Nyugodtan ránk bízhatod, hiszen nekünk pedig pont ez az egyik fő profilunk, tudni fogjuk, hogy hogyan fogalmazzuk meg neked a szövegeidet.

Emellett nagyon szívesen írunk neked rendszeres időközönként blogbejegyzéseket. Ehhez természetesen bele kell merülnünk az adott szakterület ismeretanyagába, amely természetesen nem fáradság számunkra.

Ha van Facebook oldalad, nagyon szívesen megfogalmazzuk neked a posztjaid szövegét, és tanácsot fogunk adni neked a posztokra vonatkozóan.
De ez már egy másik szakterület, amivel foglalkozunk, mégpedig a marketing és a virtuális asszisztencia egyik válfaja lehet.

Szövegírást kérek!