Weboldal audit

Mit jelent?

A weboldal audit során felmérjük a jelenlegi weboldaladat. Többféle szempont alapján megyünk végig az oldalon, nemcsak kívülről, azaz felhasználói szemmel tekintjük végig, hanem a hátteret is feltérképezük.

Megnézzük, hogy

  • mik a tárhely tulajdonságai,
  • jók-e a beállítások,
  • milyen keretrendszerrel fut,
  • hány db bővítményt használ és azok
  • feltétlenük szükségesek-e,
  • vannak-e frissítések,
  • biztonságos-e az oldal,
  • keresőoptimalizált-e az oldal
  • egyéb észrevételek
Tárhely

Megnézzük melyyik szolgáltatónál van a tárhely, mekkora a mérete, és milyen kezelőfelülete van. Feltárjuk, hogy milyen paramétereket tudunk önállóan kezelni és azoknak az optimális beállítására javaslatot teszünk.

Keretrendszer

Megnézzük, hogy a weboldalad milyen rendszerre épült. Egyedi kódolású, vagy valamilyen keretrendszerrel készült-e, illetve pontosan melyikkel.

Téma

Felmérjük a weboldalon használt sablont. Utánanézünk, hogy ingyenes vagy vásárolt sablonnal van-e dolgunk. Megkapta-e a sablon a frissítéseket, jelenleg milyen verziószámmal fut. Van-e még a sablonhoz folyamatos frissítés és ügyfélszolgálat. 

Bővítmények

Megállapyítjuk, hogy a weboldal hányféle és milyen bővítményt használ. Milyen célt szolgálnak ezek és feltétlenül szükségesek-e. A frissítések folyamatosan el vannak-e végezve, milyen verziószámúak a bővítmények. 

Biztonság

Először is felmérjük, hogy van-e az oldalon automatikus, rendszeres biztonsági mentés. Van-e az oldalon spamszűrő szolgáltatás, az friss-e és megfelelően működik-e. Sokszor látjuk, hogy nem megfelelőek a beállítások, ezeket is megmondjuk neked. 

SEO

Van-e az oldalon keresőoptimalizálás? Be vannak-e állítva kulcsszavak, meta leírások. Van-e a képeknek megadott alt tag-je. Vannak-e az oldalon külső, illetve belső linkjei. Megfelelőek-e a szövegek, tartalmazzák-e a megfelelő kulcsszavakat, vannak-e kialaktva egyértelmű fejlécek. 

Teljesítmény

Megmérjük, hogy milyen gyorsan töltődik be az oldalad, és kimutatjuk a gátló tényezőket, megoldási javaslatot adunk. 

Dolgozzunk

együtt!

Elsősorban írásban kommunikálunk!
Ezt bármikor megteheted a megadott e-mail címen.

Amennyiben közvetlenebb kapcsolattartási formát igényelsz, szívesen vesszük a telefonhívásod!
Ha nem vesszük fel, próbálj hívni újra negyed óra múlva, illetve amint lehet, visszahívunk.

 

Írj e-mailt!

Hívj fel!

+36 30 653 8439

Kontaktpont

Budapest, Fadd