Ideje, hogy

neked is legyen egy ütős weboldalad!

Vagy még ütősebb…

Milyen legyen?

Pető-Márton-2020-látványterv

Egyszerű, bemutatkozó

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akiknek egyáltalán nem volt weboldaluk, de szeretnék kihasználni az internet adta lehetőségeket, vagy a weboldaluk elavult, több szempontból felfrissítésre szorul.

Mit jelent?

A weboldal lehet egyoldalas, vagy akár több oldalból álló, de minden esetben egy főmenüvel rendelkezik, amely maximum 5 menüpontot tartalmaz.

Hogy néz ki?

Van egy főoldal, és a szokásos alap menüpontok, mint például a bemutatkozásod, a szolgáltatásod leírása, esetleg kép-, vagy videógaléria, blog és természetesen a kapcsolatfelvételi lehetőségek. Csak annyi információ, amellyel bemutatod magad és információt adsz az elérhetőségedről időben, helyben meghatározva.

Pető-Márton-2020-látványterv

Összetett, informatív

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik több éve vezetik a vállalkozást, és eddig egyáltalán nem volt weboldaluk, vagy a meglévő weboldaluk nem elégíti ki már az elvárásaikat.

Mit jelent?

A weboldal több menühellyel rendelkezik. Nincs korlátozva a menüpontok száma, azt a valós igény határozza meg, amelyre neked leginkább szükséged van!

Hogy néz ki?

Általában részletesen bemutathatod a céged, a vezetőket, a kollégákat. Helyet kaphatnak a szolgáltatásaid bemutatásai részletesen. Bemutathatod a munkafolyamataid, és rávilágíthatsz céged előnyeire. Közzéteheted a partnereid rólad alkotott véleményét, illetve több kapcsolatfelvételi csatornát is ajánlhatsz a látogatóidnak.

Így dolgozom

h

Egyeztetés, ajánlat

Miután ajánlatot kértél, pontosítjuk az igényeidet, és személyre szabott árajánlatot kapsz tőlem!

Szerződéskötés

Ha elfogadod az ajánlatot, akkor megbízási szerződést kötünk, és te megküldöd az összes anyagot, amely a weboldal felépítéséhez szükséges.

Tervezés

Megtervezem a weboldal kinézetét, az általad elmondott célok szerint felépítjük a szerkezetét. Kialakításra kerülnek a menüpontok, és az oldalak tartalmai.

Felépítés

Folyamatosan egyeztetünk, hogy a kijelölt irány tetszik-e neked, egészen addig míg az eredmény mindkettőnk számára tökéletes nem lesz!

Átadás

Miután a weboldalad elkészült, élesítem és átadom neked. Megkapod az összes adatot, amellyel hozzáférhetsz a weboldalhoz és a tárhelyedhez a későbbiekben. És mindketten nyugodtan hátradőlhetünk.

Dönts a fejlődés mellett!

Ha már biztosan tudod, hogy weboldalra, esetleg új arcuulatra van szükséged, de még mindig nehezen igazodsz ki a jobbnál jobb ajánlatok között, akkor nyugodtan tedd fel nekem a kérdéseidet. Megpróbálok minél pontosabban és minél érthetőbben válaszolni. Azt szeretném, hogy az elkészült weboldalad a céged fejlődését szolgálja, téged pedig nyugalommal és büszkeséggel töltsön el.

Dolgozzunk

együtt!

Amennyiben úgy döntöttél, hogy rakéta üzemmódba állítod a vállalkozásodat, vedd fel velem a kapcsolatot.

Engedd, hogy megismerjem a tevékenységedet, hogy aztán egy igazán ütős, vonzó weboldal büszke tulajdonosa lehess hamarosan.

Készen állsz? Vágjunk bele!

 

Írj e-mailt!

Hívj fel!

+36 30 653 8439

Kontaktpont

Budapest, Fadd