+36 30 653 8439 hello@ildeesigner.hu

A weboldal tervezés

A weboldal tervezés során először felmérjük, hogy milyen típusú webes megjelenést szeretnél:

  • egyszerű bemutatkozó oldalt,
  • összetettebb, interakcióra sarkalló oldalt, vagy
  • több menüvel rendelkező, részletes oldalt, esetleg
  • webshopot
Nagyon fontos eldöntened néhány kérdést, mielőtt belevágsz a weboldalkészítésbe:

– Kihez fog szólni a weboldal? Ki lesz a célközönséged, akiket a weboldaladdal meg szeretnél szólítani?

– Mi a célja a weboldalnak? Csupán információt szeretnél adni az elérhetőségről, ügyfélszolgáltai- vagy nyitvatartási időről? Szeretnél eladni egy tanfolyamot, vagy termékeket? Szolgáltatást kínálsz? Eszerint kell megtervezni a weboldal szerkezetét.

– Milyen menüpontok lesznek, és egyes menüpontok alatt milyen tartalmat szeretnél megjeleníteni? Ajánlatkérő űrlap, referenciák bemutatása képgalériával, blog hozzászólási lehetőségekkel? Ezeket mind előre át kell gondolni a weboldal tervezés alatt.

– Ezek után jöhet a design.  Az igényfelmérés során kiderítjük, hogy milyen színezetű, milyen hangulatú, és milyen elrendezésű oldalt szeretnél. Fontos tudni, hogy melyek azok a már működő weboldalak, amelyek tetszenek neked, és melyek azok, amelyek eleve ki vannak zárva.

A háttérmunka

Weboldal és webshop készítés során WordPress tartalomkezelő rendszert telepítünk a tárhelyedre. Ez egyben azt is jelenti, hogy a weboldal aránylag gyorsan elkészülhet.Ha igényled, extra sebességre kapcsolunk, hogy a weboldalad minél előbb használatba vehesd.

Minden esetben prémium sablont használunk, amelyet a saját igényeid szerint alakítunk egyedivé.

A weboldal kialakítása

A cég arculatának kialakítását is ránk bízhatod.  Ha most indult a vállalkozás, vagy épp szeretnél megújulni, akkor érdemes elgondolkodni egy  stílusos logó elkészítésén, amely aztán az arculatod fő eleme lesz.

Megjelenik különféle online és offline anyagokon. Lehet ez email aláírás, online brosúra, hírlevél fejléc, stb. Névjegykártya, szórólap, plakát, csomagolóanyag, egyéb nyomtatott felület. Több különböző terv elkészítése és a kiválasztott terv pontosítása után véglegesítjük a logót.

Végül…

…megtöltődnek az oldalak, aloldalak tartalommal, illusztrációkkal, kapcsolatfelvételi vagy regisztrációs űrlapokkal, feliratkozási lehetőségekkel és még sorolhatnám! Kialakul a fejléc, a lábléc, az oldalsávok, a zárt felületek.

Különféle bővítményeket építünk neked az oldalba, amelyek azt a célt szolgálják, hogy az oldalad pl. biztonságban legyen, gyorsan betöltődjön, figyelje a látogatók statisztikáját, vagy épp optimalizálja az oldalakat a Google találatokhoz.

Weboldalt szeretnék!