+36 30 653 8439 hello@ildeesigner.hu

SALIO

  • Személyzeti tanácsadó Kft.
  • Szekszárdi álláskeresők közösségi felülete
  • Laza Lelki Fröccs Klub

Legújabb elkészült projektünkre rendkívül büszkék vagyunk!

A megbízás úgy szólt, hogy a Salio Kft. régi weboldalát kell felújítani, felfrissíteni. Modernebb megjelenést, új designt kapott a felület! 

Emellett – mivel a cég tevékenységi köre is bővült – két új felületet kellett létrehozni.

Az egyik a Szekszárdon és környékén működő munkáltatóknak és munkavállalóknak nyújt segítséget az egymásra-találásban.

Másik pedig a szabadidős klub tevékenységének a bemutatása,

A három oldalt összekötöttük, egy felületről indulnak, és választás útján jutunk el a kiválasztott felületre!

SALIO.HU 

 

Embrió Kft.

Az Embrió Kft. marketing feladatait 2018 márciusában vettük át, amelyben a weboldaluk frissítése is szerepelt. Mivel a korábbi oldal sajnos elavult volt, a weboldal teljes újraépítésére volt szükség!

WordPress tartalomkezelő rendszerrel és Divi sablonnal készült az új weboldal, amelyet a képre kattintva átböngészhetsz!

Clara Paint Decor

Na szóval végignéztem, elolvastam,gyönyörködtem benne és arra jutottam,hogy TÖKÉLETES!!! 💓 ha megálmodtam volna a weboldalt biztos ilyen lenne. Nem találok szavakat annyira boldog vagyok!!!
Ha csak fele ilyen jól fog működni, mint amilyen szép és kreatív, akkor nagyon-nagyon elégedett leszek!😇😉😁” – Babos-Varga Klára, a Clara Paint Decor tulajdonosa

WEBOLDALAK

Az általunk készített weboldalakat igyekszünk a megrendelő igényeinek megfelelően, mielőbb elkészíteni. Munkánkat gyorsan végezzük, ezért weboldaladat rövid időn belül birtokba veheted.

Az oldalakat tartalomkezelő rendszerrel készítjük, így igény esetén akár te magad is tudod a későbbiekben a tartalmat frissíteni. Nem kell hozzá programozói tudás.

Az oldalad asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobiltelefonon is jó minőségben fog megjelenni.

Ha te is elgondolkodtál, hogy  szeretnél végre egy weboldalt, akkor keress minket bátran! Mutasd meg, mivel foglalkozol, ehhez a legjobb felület az internet!

ARCULATTERVEK

A vállalkozásnak szüksége van az egységes arculatra, amivel a piacra lép.

Egységessé tehetjük az online és offline felületeinket. Kezdve a levélpapírtól egészen a saját weboldalunkig minden felületen érdemes egy egységes megjelenést alkalmazni, amelynek fő eleme a logó, a színek és a tipográfia.

LOGÓK

Saját tervezésű logóink

Ha ideje lenne saját logót tervezni, kérj ajánlatot tőlünk!

Névjegykártyák

Minden kártya egyedi terv alapján készül!

Ha szeretnél te is kitűnni a tömegből egy egyedi névjegykártyával, akkor bátran keress minket! Névjegyedet megtervezzük, amely biztosan teljesen egyedi lesz.

Ugye milyen jó érzés, ha elkérik a telefonszámodat és nem diktálgatnod kell, csak átnyújtani egy igényes, szép, saját névjegykártyát!

Én is szeretnék!

Online kreatív tartalmak

Ma már nem feltétlen szórólappal hirdetünk, mert mindenki fent lóg a neten. Elengedhetetlen, hogy regisztráljunk a legismertebb közösségi oldalakra, amelyek ma már nem is elsősorban a személyes kapcsolattartásra valók, hanem mind inkább üzleti felületként szolgálnak.

Ezekre a felületekre érdemes különféle kreatív képi megjelenítést felpakolni, amivel megragadjuk a látogatók figyelmét!

Na, ilyet is tudunk neked készíteni!

Érdekel!