+36 30 653 8439 hello@ildeesigner.hu
Mit takar az elnevezés?

A webdoktor szolgáltatás fogalmát úgy határoznám meg, hogy elrontott, elavult, vagy nem jól felépített weboldalak javítása. Ezen kívül elkészült weboldalak folyamatos frissítése. Legyen szó friss hírek elhelyezéséről, blogbejegyzések megírásáról, stb.

Hogyan működik?

Ha van egy weboldalad, de nem fejlődik, vagy nem tudod, kihez fordulj segítségért, akkor keress minket bátran!
A weboldalt először átnézzük, kijegyzeteljük a hibákat, a változtatási javaslatokat. Ezeket megbeszéljük, és ennek megfelelően javítjuk.
Ezt a szolgáltatást akár egyszeri alkalommal is igénybe lehet venni. Megéri azonban elgondolkodnia a megrendelőnek egy folyamatos szerződésen is. Így biztos lehet abban, hogy a weboldal folyamatosan az aktuális állapotot mutatja.

Mi az, ami belefér?

Átnézzük az oldal szerkezetét. Az egyes aloldalak felépítését. Átolvassuk a szövegeket, ha kell, javítjuk, bővítjük. Megnézzük a fotókat méret, feliratok szempontjából. Felmérjük, hogy a fontos információk megfelelő helyen vannak e elhelyezve az oldalon, és a látogató megtalálja e, amit keres. Például az elérhetőségeinket. Megnézzük, hogy szükség van e újabb aloldalak kialakítására. Van e kapcsolatfelvételi űrlap? És ami nagyon fontos. A kötelező elemek szerepelnek-e  az oldalon? Cookie szabályzat, adószám, tárhelyszolgáltató!

Milyen a weboldalam?