+36 30 653 8439 hello@ildeesigner.hu
Tréfás névjegykártya terv

Kezdő vállalkozásként az ember minden alkalmat megragad önmaga népszerűsítésére, reklámozására. Kell a jó hírnév, kellenek a referenciamunkák. Ennek érdekében az egyik legjobb módszer az önzetlen felajánlás. Én is éltem ezzel a lehetőséggel, amikor a helyi művelődési házban szilveszteri bált rendeztek, és várták a vállalkozók felajánlásait. 3 ajándékkártyát ajánlottam fel, amely mindegyike 100 db névjegykártya komplett elkészítését tartalmazta.

Lement az ünnep, néhány nap múlva jelentkezett is egy kedves autószerelő ismerősöm, hogy neki sikerült az egyik ilyen ajándékkártyát megnyernie. Barátjával küldte meg hozzám a nyereményt igazoló szelvényt, valamint a korábbi névjegykártyáját, ami az adatokat tartalmazta.

Sajnos azonban semmilyen információt nem adott arra vonatkozóan, hogy milyen elképzelése van a designt illetően. Sem szín, sem ábra, semmilyen elképzelés. Kérdeztem a “futárt”, hogy mégis mi legyen?  Vagy ennyire mindegy, hogy mi lesz a végeredmény? Gondoltam, ha “harc hát legyen harc”, megviccelem a fiút. Amennyire csak lehet gagyi munkát sikerült kiadnom a kezem közül, amit egy nagyon komoly szöveg kíséretében megküldtem emailen a nyertesnek, azzal zárva levelem, hogy a rendelést le is adtam a nyomdába, hamarosan szállítom a kész névjegyeket.

Minél kacskább betűtípust igyekeztem keresni, egy lehetetlen sárga színnel szedve, az interneten kerestem minion figurákat lehetőleg autóval kombinálva. Hogy üssön a történet kitaláltam, hogy a kék-sárga színkombót megdobom egy jó kis rikító pink kerettel, majd egy pink szövegbuborékot is beszúrtam sárga betűkkel. Viccesen feliratoztam az autó oldalát Sanyi Car Service felirattal, hogy minél személyesebb legyen a történet. 😀
Íme a tökéletes névjegykártya:

Tréfás névjegykártya terv

A reakció

Vártam, vártam a reakciót, és ahányszor eszembe jutott a tréfa hangosan nevettem rajta.
Másnap este megérkezett a válasz, mely szerint a névjegykártya nagyon “cuki”, és várja szeretettel. 😀 Persze mindez sírva röhögős smájlik kíséretében.

Komolyra fordítva

Ekkor azonnal jeleztem, hogy ennél azért többre vagyok képes, majd megküldtem neki a három különböző változatot, amit már komolyan is gondoltam, íme:

Neked melyik a kedvenced?

Ha te is szeretnél saját névjegykártyával büszkélkedni, ne felejtesd el, hogy tudok segíteni! 

Üdv: Ildikó

[siteorigin_widget class=”Sydney_Action”][/siteorigin_widget]
%d blogger ezt szereti: