+36 30 653 8439 hello@ildeesigner.hu

Nyakunkon a karácsony!

Alig két hét, és beköszönt a szeretet ünnepe. Bár az emberek már rájöttek, hogy a szeretet ünnepe nem az ajándékoktól lesz szép és értékes, hanem az emberi kapcsolatoktól, mégsem feledkezhetünk meg szeretteinkről apró ajándék formájában sem.

Gondoltál már arra, hogy a párodnak, gyerekednek, jóbarátodnak aki épp vállalkozást indított mi mindenre lenne szüksége ahhoz, hogy az üzlete mielőbb beinduljon? Igen, vevőket, megrendelőket kell szerezzen! A megrendelő pedig csak akkor fog jönni, ha tudja, hogy kit keressen, hol, mikor stb. Meg kell tehát adni számára az információt.

Mire van szükség ehhez?

Először is ugye tudjuk, hogy reklámra. Namost, ennek az úgynevezett reklámnak, más néven marketingnek számos fajtája van. Sokan először ismerősöknek beszélnek a tevékenységükről, az induló vállalkozásról. Ez nagyon helyes, hiszen, ha közvetlen ismerőseinknek nincs is ránk szüksége, a hírünket tovább tudják adni olyanok számára, akiknek viszont épp a mi termékünkre, szolgáltatásunkra lehet szüksége.

Elkezdhetünk szórólapozni, ámbár ez a reklámforma is még elég szűk kört szólít meg. Érdemes azonban ezt a lehetőséget is megpróbálni, kihasználni. Persze ez nagyban függ a tevékenység milyenségétől. Nem mindegy ugyanis, hogy húst árulsz a kisváros piacán minden szombaton, vagy épp lakásközvetítéssel foglalkozol. Ezen kívül helyi nyomtatott sajtó adta lehetőségeket is ki lehet használni.

A legnagyobb reklámfelületet azonban mégis az internet biztosítja egy vállalkozás számára. Bárhol elérhető, bármikor megnézhető, és minden részletes információval ellátja az érdeklődőket. Ehhez a legkiválóbb felület a saját weboldalunk, egy saját honlap lehet! Ez a felület a cég online kirakataként szolgál, ahol a vevő tájékozódhat a termékről, szolgáltatásról, elérheti a nyitvatartási idődet, megnézheti a kapcsolatfelvételi lehetőségeket. Akár még szakmai blogot is olvashat az adott vállalkozás munkájáról, a termékek, alapanyagok, technológiák leírásáról. Minél több információt nyújt egy vállalkozás a leendő partnerei számára, annál megbízhatóbb képet fest önmagáról.

Ma már a közösségi felületek reklámereje sem elhanyagolható, sőt! Kötelező a használatuk erre a célra. A Facebook, az Istagram, Pinterest és más felületek remek lehetőséget biztosítanak minél kiterjedtebb célközönség elérésére. Ehhez megfelelő posztokat kell gyártani, amivel a vevőt a termékedhez, szolgáltatásodhoz irányítod.

Segíthetek Neked ebben?

Ha te is úgy gondolod, fellendítenéd az üzletet, legyen az akár a tiéd, akár ismerősé, tedd meg az első lépést!

Fogadd el tőlem az én ajándékomat!

Minden, december 23-án, szombaton 24  óráig leadott rendelésre 15% kedvezményt adok! Használd ki a lehetőséget. A kedvezményesen megrendelt weboldalt, reklámot, grafikai szolgáltatást a későbbiekben is fel lehet használni!

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!